Wednesday, 12 November 2014

Tiada Lagi Kulit Muka Berminyak

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Kulit berminyak memang memalukan. Berkilat je muka kan. Lagi-lagi kalau musim panas. Memang boleh korek buat minyak untuk goreng ikan. Hahaha. Macam-macam jenis pencuci muka dah pakai. Semua tak berkesan. Bila kulit berminyak nih memang sangat mengundang jerawat.

cara mengatasi kulit muka berminyak dengan set pencuci muka enfuselle


Bila tengok Shaklee ada set untuk penjagaan muka laju-laju je daku try. Sebab berani try produk shaklee nih selamat, berkesan dan yang paling penting sekali semulajadi so memang takde campuran apa-apa bahan kimia. Natural u ols.

Jom Cie kongsikan set apa yang membantu Cie. Hasilnya sangat memuaskan. Penggunaan sangat menjimatkan. Sekali je beli untuk setahun pakai. Memang berbaloi la beli. Jimat duit daku. Masalah muka ku jua sudah dapat diperbaiki.

SET ENFUSELLE

Set nih mengandungi 3 produk iaitu PURIFYING CLEANSING GEL, PURIFYING TONER dan BALANCING MOISTURIZER.

Purifying Cleansing Gel


menghapuskan minyak degil

Gel berbusa yang bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, make-up dan minyak berlebihan.

Purifying Toner

menyegarkan kulit muka


Dengan tiga tindakan untuk menghentikan kerosakan pro-oksida. Purifying toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan enfuselle.

Balancing Moisturizer


melembapkan kulit muka

Formula ringkas untuk menyuburkan dan melembapkan kulit, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.


Try sendiri lah baru tahu hasilnya kan. Tapi memang best sebab sangat membantu. Tak rugi mencuba produk nih. Alhamdulillah.

Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: syafiyahvitashoppe
0129755310 (whatsapp/wechat/telegram)

Atau boleh juga hubungi PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA




No comments:

Post a Comment