Minum Teh Boleh Kuruskan Badan?

Minum Teh Boleh Kurus?


Wow minum teh boleh kurus kalau camni I nak minum teh jela hari-hari. Hihi. Teh yang I maksudkan nih CINCH TEA ENERGY MIX.



Almost setahun dah rasanya jatuh hati dengan cinch tea nih. Selain dari boleh kurangkan inci pada badan teh nih jugak membantu memberi kesegaran yang lebih lama. Lebih baik bagus untuk hilangkan rasa mengantuk.


Ia membantu membakar lemak yang tidak diperlukan didalam badan kita serta mengurangkan inci yang tidak anda ingini. Tuh yang menariknya. Bukan macam sesetengah slimming tea tuh lepas minum cirit kan tapi cinch tea nih tak cirit pun. So anytime boleh minum dan sedikit pun tak mengganggu urusan harian.



Cie memang perlukan extra energy setiap hari. Almaklumla seawal 5.20 pagi dah bangun untuk uruskan keluarga. Pukul 7 dah keluar dari rumah. Hantar anak buah sekolah terus ke office. Balik rumah pun dah petang. Sampai rumah uruskan anak-anak lagi.

Selalu minum cinch tea nih masa dinner. Kadang-kadang pukul 2 pagi pun masih tak mengantuk. Kalau tak pukul 10 pun dah rasa mengantuk. Sebelum tidur macam-macam kerja rumah kena siapkan so memang kebiasaan akan tidur lewat. Pastu 2-3 kali bangun buat susu anak-anak. Kalau minum cinch tea nih bangun pagi pun segar je.

Cinch tea nih sesuai untuk mereka yang mengidap diabetes sebab tak manis. Takde rasa gula langsung. Tapi Cie selalu tambahkan gula sikit lepas tuh letak ais fuhhh memang terbaik. Lepas minum hilang segala mengantuk.

Digalakkan untuk mereka yang memandu kenderaan, ibu-ibu yang perlukan tenaga segera, pelajar yang nak stayback untuk study, mereka yang nak kuruskan badan.

Mencari suplemen utk kesihatan?

Sila ke FACEBOOK kami-> Roziah Muhammad Nor


Follow blog kami-> syafiyahluv.com


Handphone: 0129755310
Share this article:

1 comment:

  1. Info yang bagus... Teh hijau boleh di jadikan Air Detox..
    BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AMDISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete