2
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Masa pergi main badminton kat Temerloh baru-baru ni sempat la singgah Zila Donut kat Temerloh. Kedai tepi jalan menghala ke Temerloh. Kalau exit tol Temerloh memang akan nampak.

Zila donut temerloh

Husband beli donut dan keropok je. Donut dia memang gebus gebas. Kalau makan satu je rasa macam nak lagi walaupun dah kenyang. Memang best tau.

Kali kedua beli donut kat situ. Dulu-dulu ada donut je sekarang ni macam-macam ada kat situ. Ramai jugak yang singgah minum kat situ. Kami tapau je makan dalam kereta. Tapi habis la gula donut tu bersepah-sepah. Anak-anak makan memang bersepah la.

So kalau ada yang exit tol Temerloh boleh singgah Zila Donut Kampung Raja di sebelah kiri. Ada nanti nampak banner besar depan kedai tu. Singgah la untuk merasai sendiri kelembutan donut mereka.

Post a Comment Blogger

  1. Wah cam best je donat ni... mesti cuba ni...

    ReplyDelete
  2. SA kat Seremban adik je yang buatkan ..nak buat sendiri x reti..

    ReplyDelete

 
Top