Friday, 20 October 2017

Resepi Bancuh ESP Shaklee Dan Mangga

RESEPI BANCUH ESP SHAKLEE

Cie nak share resepi bancuh Energizing Soy Protein (ESP) buat penggemar ESP Shaklee. So takdela boring nak kena minum plain je kan. Cuma ESP Shaklee tak boleh bancuh dengan air panas atau minuman berkafien kerana akan mengganggu kandungan nutrisi yang terdapat dalam ESP Shaklee ni.

resepi bancuh esp shaklee dan mangga


BAHAN-BAHAN BANCUH ESP SHAKLEE

1 scoop / 3 sudu besar Energizing Soy Protein Shaklee
1/2 biji mangga masak (kalau letak sebiji pun boleh tengok size besar mana)
250ml air masak
Ais (jika perlu)

CARA BLEND ESP SHAKLEE

Mudah je nak blend ni. Masukkan semua bahan ke dalam blender lepas tu blend. Tak perlu lama-lama pun sebab mangga senang hancur. Kalau ada ais jadi smoothie lagi best. Selamat Mencuba ye. Nanti Cie kongsikan resepi yang lain pula.

No comments:

Post a Comment