Pisang Cheese Kuala Lipis - BLOG ROZIAH @ CIE

Monday 1 January 2024

Pisang Cheese Kuala Lipis

 Pisang Cheese

Pisang Cheese Kuala Lipis
RM6 10 ketul pisang

Kedai pisang cheese ni sebelah je dengan kedai makan tengahari kami makan tadi. Beli sebungkus je terus habis makan kat kedai tu. Memang sedap pisang cheese mereka ni. Sebungkus tu RM6 ada 10 keping pisang.

Mereka ada juga sediakan topping lain tapi kami tak pernah add on pun. Beli yang original je sedap. Selalunya memang beli 2 bungkus. Tak cukup sebungkus. Anak-anak memang suka makan.

Pisang Cheese Kuala Lipis

Kat kedai Pisang Cheese Kuala Lipis ni ada juga dijual makanan lain. Ayam goreng, nasi campur dan lain-lain juga. Kami selalu beli pisang cheese je kat sini.

Kalau tak silap kat sini je ada jual pisang cheese. So mereka memang tiada persaingan la. Memang laku la tambahan pula pisang cheese mereka ni memang sedap.

22 comments:

  1. Salam ziarah, salam kenal Cie ☺️
    Selamat Tahun Baru!
    Lama x makan pisang cheese...kalau dah makan tu mmg x leh berenti, kejap je habis hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru 2024 😊. Selamat berkenalan juga. Betul kalau beli sikit memang tak cukup.

      Delete
  2. Salam kenal Cie...bertambah rakan maya di tahun baru

    ReplyDelete
  3. Pisang goreng memang sedap, mkn utk waktu ptg dgn kopi o.

    ReplyDelete
  4. Pisang goreng ni saya suka makan begitu sahaja tanpa cheese. Kalau peminat cheese memang suka la dapat makan dengan pisang goreng ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pisang goreng cicah sambal kicap sedap jugak

      Delete
    2. kalau saya pun lebih suka pisang goreng cicah sambal kicap hehe

      Delete
    3. Betul. Duk Johor dulu baru pandai makan dengan sambal kicap. Hihi.

      Delete
  5. Lama tak makan pisang goreng cheese .. Aa sedapnya . Kena cari la petang nanti

    ReplyDelete
  6. Ini fav anak saya. Tapi dia paling suka piscok (pisang coklat) 🤭. Kalo yg pake keju dia kurang. Suami LBH suka yg piscok keju.

    Saya sendiri ttp prefer pisang goreng biasa hahahaha 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 memang suka cheese. kita dapat pisang goreng dah sedap. lagi2 kalau rangup.

      Delete
  7. Cuya nak kena cari ni pisang cheese
    Ad jual dekat2 sini, harap buka la nanti

    ReplyDelete
  8. Duk bandar lipis ye, nti g lipis boleh la roger2. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah orang sini je. hihih. boleh roger je nanti.

      Delete