Friday, 31 October 2014

Syafiyah Vita Shoppe | Pengedar Shaklee Pahang

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Alhamdulillah bulan Oktober genap 2 tahun Cie menyertai keahlian Shaklee. Tarikh Cie didaftarkan pada 21 Oktober 2012. Cantik kan 21102012. Hanya ada 3 nombor sahaja 0 1 2. Hihihi. Tujuan asal sertai Shaklee sebab senang nak beli sendiri je. Tapi lama kelamaan macam best pulak kalau dapat bantu orang lain rasa apa kita rasa. Dapat berkongsi keberkesanan, kebaikan dan keistimewaan produk Shaklee,

Mula sekali memulakan perniagaan shaklee nih secara serius pada Disember 2012 sehingga kini. Bermacam-macam dugaan pahit manis kelat masin tawar semua ada bercampur mesra. Macam-macam kerenah pelanggan tetapi alhamdulillah Cie tak pernah rasa menyesal pun dengan join Shaklee.


Nak berjaya bukan senang. Banyak rintangan yang kita perlu tempuhi. Dengan pelbagai kerenah pelanggan tapi alhamdulillah semua dapat dikendalikan dengan baik. Bak kata pepatah "Bukan senang nak jadi senang".

Mula-mula dulu Cie buat Facebook Page dengan nama Syafiyah Vita Shoppe. Disitu bermula segala-gala tentang perniagaan Shaklee. Blog pun Cie ada buat tapi macam huru hara je akhirnya terkubur disebabkan tak boleh nak fokus blog banyak-banyak. Just guna personal blog sahaja.

Bisnes Shaklee nih bisnes yang sangat seronok. Kita tak perlu cari orang. Orang datang cari kita. Amalan-amalan rohani juga perlu dilakukan. Memang banyak sangat perubahan selepas Cie konsisten makan produk Shaklee nih.

Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: syafiyahvitashoppe
0129755310 (whatsapp/wechat/telegram)


Atau boleh juga hubungi PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

1 comment:

  1. tag http://belongtomee.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-eilya-maisara.html

    ReplyDelete