Coffeur Baru Kuala Lipis - BLOG ROZIAH @ CIE

Friday 9 June 2023

Coffeur Baru Kuala Lipis

 Coffeur Kuala Lipis

Sekarang Coffeur Kuala Lipis dah ada 2 cawangan. Tak pasti owner yang sama atau lain-lain. Cawangan pertama mula dibuka di Lipis Centrepoint. Cie pernah share tahun lepas.

Boleh baca di sini: Coffeur Kuala Lipis

Coffeur Baru Kuala Lipis

Melayankan anak-anak nak try minum kat sini. Katanya ada jual makanan juga. Tau sangat. Singgah jugak la hari tu ibu belanja bising betul setiap kali lalu ajak singgah.

Betul la ada makanan macam ban, croisang, pai. Kita order la air dan makanan sekali. Takde orang pun masa kami datang tu. Best la juga boleh mengopi santai. Yang kat Centrepoint tu ruang terbuka panas sikit. Kat sini sejuk ada aircond. Nak lepak lama-lama tu selesa.

Coffeur Baru Kuala Lipis


Coffeur Baru Kuala Lipis


Coffeur Baru Kuala Lipis


Coffeur Baru Kuala Lipis


Coffeur Baru Kuala Lipis
Tak ingat apa nama. Rasanya Chocolate Danish


Coffeur Baru Kuala Lipis
Yang ni pai blueberry rasanya la tak ingat


Coffeur Baru Kuala Lipis
2 beradik ni tengah uji rasa. Hihihi

Air kat sini Cie pernah try Caramel Machiato dan Mocha. Bagi Cie 2 star je tak kena dengan tekak. Rasa dia tu tak kick. Tapi harga dia ermmm sekali sekala boleh la. 

Nak repeat setiap bulan tu tak mungkin. Masa 1st buka di Centrepoint setahun yang lepas tu pun try je tak kena tekak. Kali ni nak try pastry dia tu ok la not bad. Cuma air tu jela tak kena selera. Mungkin setahun akan datang pulak try. Hihihi

No comments:

Post a Comment