0
24 disember 2012...secret recipe kuala lipis dibuka secara umumnya kepada penduduk2 kuala lipis...huhu...mak suke u ols...selalu kalau nak makan kena la pegi ke raub nun baru dapat makan...teringat pulak masa bulan puasa tengah preggy kan anak dare teringin sangat nak makan...

Kitorang pegi lunch...encek hubby tak ikut die kije...so puan isteri la drive ke sinun besame anak dare n bibik2 anak dara aka anak buah i la...huuhu...

Anak dare tak reti makan lagi so ibu dare jela makan...ibu dah stanby siap2 susu anak dare takot nanti nak begayut kat situ segan pulak mak...kurang lagi ilmu nak breastfeed in public...

Mule2 anak dare behave lagi...sempat la ibu menikmati my favaret macaroni cheese n hot chocolate...mak tak pernah order hot2 nih selalu order ice blended u ols...tapi demi kesihatan terpakse la say NO to ICE...tak sabar dah nak belasah ice nih...tapi dah belasah jugak dah sikit...hihihi..elok je we ols semua dah siap makan anak ibu dah buat perangai menjerit bagai nak rak...ibu pon sepantas kilat sumbat botol teros anak ibu diam...mane tak hot mek tuh orang lain makan sedap2 yang dia tengok orang makan...mau mengamuk..sampai tetido mek raisha ibu....sian...

I punye macaroni cheese...tiap kali pegi SR nih jela yang di order...bukan tak reti makan makanan lain tapi dah kate faveret kan...
Hot chocolate takde gamba...my anak sedare tuh tak snap pulak...dia sibuk beposing sakan...

Kakak aka bibik pegang raisha masa ibu tengah drive...huhuhu...

Ibu n kakak over...anak dare melopong...huhu

Mamat 2 orang nih mangsa chiken pox baru je baik sikit tapi dah belasah makan macam2...sakit atas tanggungan sendiri...pihak penaja tak betanggungjawab..

Tengok tuh anak dare dah khayal nak tido...raisha cakap 'cucu ibu caye lagi besh dr secret recipe nih'...haha

Macam anak dare tak?huhuhu...

Nih la yang tukang sponsor makan nih...haha..anak dare sponsor pakai duit ibu...
So next taim kita bagi duit lagi kat SR...tunggu next gaji pulak...tiap2 minggu nak makan kopak la...

Post a Comment Blogger

 
Top