Friday, 29 September 2017

Iphone 7 Plus Habis Stok

Assalamualaikum. Selamat Sejahtera.

Minggu lepas ada call maxis centre sebab nak tanya ada tak stok iphone 7 plus sekarang. Dengan penuh confident customer service tu kata kalau kat Pahang ada di Cameron dan Kuantan. Lepas tu Cie tanya la kat KL mana ada. Lagi sekali dengan confident customer service tu kata kat KLCC memang banyak lagi stok.






Kebetulan hari ni memang ke KLCC nak attend FHM 2017 sekali jalan jela. Kita pun gigih la pergi maxis centre kat KLCC tu. U guess what apa customer service tu cakap?

Kita memang dah 2 3 minggu habis stok sebab nak tunggu iphone 8 launch. What the!!!!!!!

Sakit tau hati kita. Mujur la memang ada urusan lain ke KLCC tu. Check website memang ada stock tapi bila walk in takde pulak. Hai memang sakit hati berganda.

Actually dulu masa ambil oppo f1 ni guna plan zerolution. So masih ada kontrak dalam 10 bulan lagi. Hari tu masa call dia kata boleh bayar penalti kat mana-mana centre je lepas tu dah boleh tamat kontrak.

Tadi tak bayar la kat KLCC tu sebab duk fikir nak ke AEON Alpha Angle tu sebab tengok website kat AEON ada stok. Rupanya takde stok jugak dan tak boleh bayar situ. Fuhhhh memang hari sakit hati hari ni.

Orang lain dah nak pakai iphone 8 kita baru nak iphone 7. Hahahah. Bukan apa dengar kata iphone ni bagus sangat tu yang rasa macam teringin. Lagi-lagi kita bisnes ni kan memang handphone memainkan peranan sangat penting.

Takpela takde rezeki nak pakai iphone. Setia jela dengan pakcik oppo gangnam style ni. Hahahaha

4 comments:

  1. Salam adik cantik

    Saya pun pengedar shaklee juga

    Jumpa blog u masa blogwalking

    Salam kenal ya

    ReplyDelete
  2. Teringin nak pakai iphone juga...tapi belum ada rezeki...hihi

    ReplyDelete