Friday, 14 March 2014

Maxis Wifi

As salam
Selamat sejahtera

Memandangkan 3 bulan duk betapa kat umah cuti besalin maka nye kena la isi dengan kegiatan befaedah utk diri sendiri kan..

Fikir punye fikir maka lebih elok rasenye i sign up wifi kat umah..boleh jugak on lappy ari2 update blog ke tgk GE anak2 buah shaklee ke kan..kat hp pemandangan terhad sikit..

Kebetolan lak dietitian whatsapp i suo sahkan SKT staff n send i punye SKT so memang ade keperluan i masukkan wifi..kalau website hrmis tuh memang tak bole bukak kat henpon..so secara muktamadnye sabtu yg lepas i terjah maxis..

Ok la pakej nye rm68 per month 8gb..8am hingga 2am 4gb..2am hingga 8am 4gb..belasah jela tambah utang bulanan yg perlu d bayar..keperluan jugak pon nak gune kan..utk keje n bisnes..

Time cuti 3 bulan nih bole la duk godek2 blog..nanti dah start keje mase limited sangat..dulu anak sorang..skang dah 2..so time management is more important..bekeje sambil menguruskan anak sendiri..bukan sesuatu yg mudah..

Nih bole d jadikan push factor kenapa la i nih beria sangat nak jadi WORKING AT HOME MOM sedangkan keje tetap dah ade..gomen lak tuh..bukan tak besyukur dengan keje skang nih tapi i nak mase dengan keluarga lebih..nak jaga anak2 sendiri..nak tengok anak2 membesar depan mata..keinginan semua orang kot cume peluang ade atau takde je..

Sekian..

No comments:

Post a Comment