Jadual Pembayaran Gaji Penjawat Awam 2020

JADUAL PEMBAYARAN GAJI PENJAWAT AWAM TAHUN 2020 Setiap tahun Jadual Pembayaran Gaji sangat dinantikan oleh semua penjawat awam. Yela masing-masing nak merancang perbelanjaan bulanan. So kat sini Cie nak share JADUAL PEMBAYARAN GAJI TAHUN …
Continue Reading...

Website Baru Shaklee

Pada 11 Januari 2020 yang lalu Shaklee telah launching website yang baru menggantikan website yang lama. Kalau dulu diasingkan website untuk ahli dan bukan ahli. Sekarang semua dicampur dalam 1 website je. Memang sangat memudahkan kami de…
Continue Reading...

Sijil Halal Shaklee 2020

Sijil Halal Shaklee untuk 2020 pun dah keluar. Kali ni dalam bentuk lain sikit dari sebelum ni. Untuk pengetahuan, Sijil Halal Shaklee dikeluarkan oleh ISA iaitu ISLAMIC SERVICES OF AMERICA. Sebuah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Memanda…
Continue Reading...

5 Bahan Hilangkan Bau Hanyir Ikan Dan Daging

Nak hilangkan bau hanyir ikan atau daging memang agak sukar. Kadang-kadang walau dah masak tu bau hanyir masih melekat membuatkan kita rasa takde selera nak menikmati hidangan ikan atau daging. Disini Cie nak kongsikan tips atau petua yan…
Continue Reading...

Testimoni Vivix Shaklee

TESTIMONI VIVIX SHAKLEE Vivix Shaklee ni antara suplemen yang sangat premium. Terdiri daripada 4 bahan utama iaitu Anggur Muscadine, Elderberry, Purple Carrot dan Polygonum. 4 bahan ni bertaraf premium high class. Jangan samakan pula harga…
Continue Reading...

Promosi Shaklee Januari 2020

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020 Alhamdulillah syukur dalam tak sedar kita dah melangkah masuk ke tahun 2020. Ingat lagi masa kecil dulu kita selalu didedahkan dengan  WAWASAN 2020 . Sekarang kita dah pun masuk ke tahun 2020. Sekejap je masa be…
Continue Reading...

Promosi Welcome Set Shaklee Disember 2019 - Januari 2020

Berita baik buat anda yang dah lama sangat nak register membership Shaklee untuk dapatkan harga ahli untuk makan sendiri atau mungkin nak register untuk buat bisnes. Inilah masa yang sesuai. Shaklee launch promosi khas untuk anda yang ing…
Continue Reading...

Promosi Shaklee November 2019

#1 PROMOSI SHAKLEE ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN) Energizing Soy Protein (ESP) adalah sumber semulajadi protein berasaskan tumbuhan. Lazat dan berkrim, kaya dengan protein, kalsium, vitamin B dan lengkap dengan sembilan asid amino yang dipe…
Continue Reading...