Wednesday, 10 September 2014

Counting The Day | Birthday Syafiyah Raisha

As Salam
Salam Sejahtera

Agak lama tak update blog. Bukan kemalasan tapi tiba-tiba macam takde idea langsung. Tapi malam nih gigihkan diri blogwalking kawan-kawan baru selepas join GiveAway anjuran Mamaniza.com. Seronok jugak dah lama tak join segment camtuh. Cie ada jugak sponsor untuk GiveAway anjuran KM. Join la hadiah menarik sangat.


Counting The Day

Sedar tak sedar je hari nih dah 10 September makanya lagi 2 counting the day untuk birthday anak sulung kesayangan ibu. Tak sedar je dah 2 tahun umur anak ibu. Dah besar. Sangat bijak & petah bercakap.

Celebrate Birthday Kakak

Insyaallah plan ibu nak jugak celebrate birthday kakak tapi tak buat la macam masa umur kakak setahun dulu sangat meriah. Kali nih nak buat simple je. Nak masak pulut & rendang nak buat baca doa selamat kat masjid je. Hadiah babah dah beli. Kakak request nak 'shito' (basikal).

2 Tahun Berlalu

Cepat betul masa berlalu. Masih segar lagi dalam ingatan pengalaman tragis & cemas masa bersalinkan kakak. Kalau fikir masa tuh memang serik tapi kuasa tuhan mengatasi segalanya. Kalau serik takdelah lahirnya Rania kan. Hahaha. Pengalaman yang tak semua orang rasai. 1001 pun payah nak jumpa. Hanya insan terpilih je tau. Beruntung diberi peluang merasai pengalaman camtuh.

Semoga anak ibu menjadi anak yang mendengar kata ibu & babah.



11 comments:

  1. salam kenal ... comel baby nya ;)

    ReplyDelete
  2. salam kenal...saya tag awak untuk liebster award.. jemputlah.. :)

    http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award-1.html

    ReplyDelete
  3. As Salam..Jom singgah n follow blog abah plak. .
    http://abahbz.blogspot.com

    ReplyDelete