Pencarian Bloglist Blog Sharhanah Sepanjang 2024 - BLOG ROZIAH @ CIE

Friday 5 January 2024

Pencarian Bloglist Blog Sharhanah Sepanjang 2024

 SEGMENT BLOGLIST

Pencarian bloglist Blog Sharhanah sepanjang 2024

Sepanjang aktif berblog semula ni banyak dah Segment Bloglist Cie join. Nak naikkan semula page view memang kena usaha macam-macam. Lama sangat tak aktif tu yang bila nak start aktif semula memang kena all out juga la.

So jom la kita join Segment Bloglist ni untung-untung kita tersenarai. Sama-sama memeriahkan segment anjuran rakan-rakan blogger.

Syarat mudah je nak join. Klik banner ye kalau nak join. Tarikh tutup 3 Mac 2024 so banyak masa lagi nak join.

13 comments:

  1. good luck Cie..haisyh, linda je mood x smpai lagi nie..pdhal copy n paste je pun..kikiki

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi sertai segmen saya. Moga mengeratkan ukhwah sesama kita sebagai blogger💚

    ReplyDelete
  3. selamat maju jaya Cie.... InsyaAllah...pasti akan tersenarai tu...

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak! Cuya pon baru je join heheh

    ReplyDelete
  5. singgah sini and good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2024/01/pencarian-bloglist-blog-sharhanah.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen, gee pun ada join juga :)

    ReplyDelete
  7. Salam. Hai, datang dari segmen yang sama :)
    - Mak Lin

    ReplyDelete
  8. Kita datang dari segmen yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2024/01/pencarian-bloglist-blog-sharhanah.html

    ReplyDelete