0
entry kali nih bekesah mengenai pakej honeymoon lagi...nak share stori pasal bilik yg dapat pakej ritu la....

Lepas settle minum petang kat rumah k.yanna....k.yanna n family hantar kitaorang ke resort...time tuh hujan lagi...

Terus je kat lobby then FO tuh da ready ngn kunci bilik...dapat bilik tingkat 5...so terus la menuju ke bilik 501...sampai jeh terus masukkan kad...aik pesal tak boleh bukak nih...godek nye godek tak boleh jugak...encek hubby dah nak turun bawah nak tanya receptionist...tiba2.........patut la tak boleh bukak rupanya salah tengok no bilik....hahhahahahhahaha...pastu panggil b semula...nasib baik belum turun lagi kalau tak tak memasal jeh malu sendirik...wuahahahhahhaa....padahal bilik 510....sengals ayam betul la....haihhhhhhh...

Pastu terud la ke bilik yg sebetul2 baru boleh bukak....terus masuk bilik then snap pic....lupa lak nak cite nama resort tuh...nama resort nye PERMAISURI RESORT PORT DICKSON....tempat nye memang cantik cuma sayang nye masa sampai tuh hujan so tak boleh nak jenjalan kat pantai...terus lepak dlm bilik jeh....tengok pic jela....
:
:
:

nih pic dapur


bilik tidur kami.....ngeee~


living hall


pic toilet pon i snap tau...huhu


view permaisuri resort from room


bilik 510 ye bkn 501...huhu


signbord d simpang masuk ke resort...tak jauh da nih...street jeh belah kiri
(pics ats nih sume snap by my samsung camera jeh....len2 pic snap by camera k.yanna yg mahal tuh bole view @ cni ---> ~click here~)

nih jela kot pics nye...malas dah nak upload....kalau nak tengok pic2 lain boleh view my fb ---> ~click here~...nih jela rasa2 nye stori mori yg berangkai2 dari episod2 yg lepas...setelah melebihi 7 hari kesah penceritaannye...akhirnye baru habes....huhu

Post a Comment Blogger

 
Top