2
baru2 nih kite becoti 4 ari...sehari hantar IL nak pegi kemboja...sehari memang amik coti sebab penat la kekdahnye...sabtu n ahad memang coti...so memang telebih rest la kot...tapi rase tak cukop lagi time nak rest...huhu...tamak gitu...

jumaat baru nih dok membasuh baju2 baby yang kutip2 tuh la..memang sangat banyak...penoh la 1 ampai....siap sidai kat garaj lagi...tak cukup space nak sidai....

actually kite tak beli pon baju2 tuh...semua kutip2 jeh...kesian anak ibu...pakai baju kutip2...bukan kutip2 tepi jalan tau...tapi amik baju2 anak2 sedare..ibu beli 3 pasang jeh nak...bukan ape macam membazir lak kalo beli banyak2...baju kutip2 tuh semua elok lagi...lagipon baby cepat besar nanti lepas pantang nak kena beli baju lagi...

baru nih beli sikit pon dah rm300 u ols...baju baby lagi mahal dari baju ibu...ibu pon pakai baju murah2 jeh nak...huhuhu

dekat 2jam jugak duk mendobi...sakit segale urat2 saraf tunjang...balasannye tido petang tuh sampai 2jam...sawan penat...
.
.
.
.
.
.
.
.


Post a Comment Blogger

  1. kesian U ekkk..klau I ad I bole tlongkan....heheheheeh

    ReplyDelete
  2. ~u janji nak baso langsir i pon smpi suda u tak basoh...huh~

    ReplyDelete

 
Top