0
 

tengok tajuk entry kite arini macam semangat betol nak raye kan...hehee...yelah lagi berape hari je lagi umat islam seantero dunia nak menyambut bulan syawal yang sangat mulia...masing2 mesti dah sibuk2 buat persediaan kan...begitu jugak la dengan saye...huhuhu...

sebenarnye kan minggu lepas lagi kite suruh encek hubby pegi tukar duit baru...encek hubby kite layankan jeh puan isteri nih...lepas tuh kite punye la semangat jitu terus masukkan dalam sampul...nampak tak semangat nye kite..bukan ape kite tak suke last minit baru nak settel kan nanti banyak lagi bende lain kite nak buat...



kire punye kire tahun ni bertambah la koleksi anak buah -buahan kite...anak buah kite ade 23orang pastu tambah pulak anak buah hubby kite 6orang dah jadi 29orang u ols...lalalala...meriah kan...anak-anak buah kite belum ade lagi yang bekerja...ramai jadi student lagi so kena la bagi duit raye untuk dorang...betape pemurah nye la aunty dorang nih kan....huhuhu...

kite bagi jela untuk dorang sebab kite tak mungkin dapat dah duit raye...last year kite belom jadi wife lagi dapat la duit raye dari ayah...ayah kite tetiap tahun bagi duit raye walau kite dah kije...bes tak ayah kite???bes kan...tahun nih kite dah jadi isteri orang...hubby kite tak tau la nak bagi kite ke tak duit raye...kalo bagi best jugak kan....huhu...

Post a Comment Blogger

 
Top