Saturday, 8 June 2013

Kau jantung hatiku

As salam..
Salam sejahtera..

Malam nih takde ape nak buat..anak gadis dah tido..encek babah out station..puan ibu duk hadap majalah iSIHAT Jun u ols..beli dari Mei tapi Jun belom settle lagi baca..tuhla dah sibuk sangat..nih macam ade mase sikit belek2 kejap..majalah Pa&Ma Mei pon belom khatam..Jun apetah lagi..gitu la kalau dah beranak pinak nih kan..mase untuk diri sendiri memang kurang..lebih untuk anak...

Arini Shaklee ade buat National Conference kat Sunway..best nye tengok dorang dapat award..dapat insentif..dah macam artis2 gitu..kelas sangat tengok dorang..nak sangat jadi cam dorang..dapat insentif duit, kereta..fuhhh memang sangat bes la...

Shaklee nih la MLM paling best setakat nih..kite bukan fokus untuk bisnes je tapi fokus untuk jaga kesihatan diri & orang di sekeliling kite..prinsip nya kita buat kita dapat..tak buat tak dapat..untung dorang dah bertapak kukuh dalam Shaklee..in shaa allah suatu hari nanti Cie PASTI akan jadi seperti mereka..

Bukan apa..target untuk pencen umur 49 kire cukup servis dalam perkhidmatan..dah malas kije makan gaji..lebih mudah kije sendiri..tak pelu apply cuti..kalau kije gov nak resign sebelom tempoh macam rugi pulak..

Aduhai cik mata nih tekedip2 sudah..encek hubby belom sampai umah lg..my little girl nih siap bedengkur..penat sangat kot..

Tadi petang g hi tea kat secret recepi..sebelom g tadi beli roti siap2 untuk mek Raisha..nanti takdela beliau mengganggu konsentrasi mak nye nak membaham kek..haha..dudukkan dia atas baby seat..ok pulak dia behave dalam tuh..nasib tak terjun kan..so pasni senang la kalo g mane2 kedai makan letak dalam baby seat je..settle ibu nak bersantap...huhu

Oleh kerana mata dah mintak untuk dipejamkan maka dengan rasminya jom tido dulu..good night everyone..

Psttt..mohon rakan2 yg membaca blog nih doakan anak saudara Cie yg admit ward suspect kencing tikus supaya cepat sembuh..jauhkan anak saudara ku dari sebarang musibah..amin

Regards:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310

No comments:

Post a Comment