Monday, 2 September 2013

Sarpino's Pizza

Teringin nak makan pizza..tapi kat raub je ada..so semalam encek hubby tak keje so ajak la g makan kat raub..mule2 ingat nak makan pizza hut tapi kat raub tuh yg delivery jadi nye macam tak syok pulak nak makan..so decide g makan kat sarpino's pizza..ala2 pizza hut jugak..


sian anak ibu minum dlm cup je ye..air masak pulak tuh..huhuhu

Ritu pernah dah makan sekali k.ngah bawak balik tapi rasa masa tuh macam tak bes je..maybe topping tak bes kot..yg semalam makan tuh yg encek hubby pilih tuh tak sedap..dia pon tak lalu nak makan..hahaha..i ols pilih sedap..

Sian my gegirl kena makan roti je..siap mintak naknaknak..tunggu besa nanti ye nak..

Lepas dah settle makan n tapau utk in law terjah masuk al-ikhsan pulak..konon2 nak cari sandal utk anak dara..macam la anak dara tuh dah besa kan..huhu..sah2 la takde size..jadinye selipar utk ibu n babah jela..babah nike..ibu adidas..selipar nike ibu dah agak lunyai..kali nih tuka selera pulak pakai adidas..

Lalu depan kedai tudung terus masuk..memang nak cari tudung pakai g kije..nak yg senang nak pakai..sarung je cepat..jumpa la murah je rm12.90 sehelai..kalau amik 3 rm35 je so rembat la 6 je sebab tak ingat kaler baju..kalau bawak baju dah banyak amik..

Dah settle beli2 tuh terus la balik..anak dara pun ngamok dah nak tido..hujan pulak tuh sedap sangat la dia tido..


garlic bread nih best...terbaik...cicah pulak dengan mushroom soup...fuhhhh

yg nih bes..i ols yg pilih...

kureng sikit yg nih..encek hubby punya pilihan...

alalala...nomey2 ibu nih...

nanananak...nih dia dah start mintak pizaa...huhu

hah bukan senang nak tengok anak ibu pandang kamera kan..dengan mata2 bolat je...huhu


No comments:

Post a Comment