Wednesday, 30 October 2013

Merepekrepek

Lame rasenye tak merepekrepek kat sini..nak kate busy tak jugak..nak kate tak busy tak jugak..huhu..biase la busy handle bisnes..busy keje..busy uruskan umahtangga..camnih la kehidupan namenye..

Nih pon dah landing golekgolek nak tido..my gegurl lame dah belayar lepas ngamuk2 nak tido tadi..mak pon layankan jela..saje cari pasal nangis suo bukak herbal blend..kalau ade ruam bole jugak sapu..tepakse kejam sikit buat rampasan terus sorok..ape nak kate menangis la kawan..teros baringkan bagi susu settle..memang nak tido tp saje je nak perhatian..

Malam nih rajin sikit tepek masker esp+collagen+vit e+air..lame dah tak menempek..konon ritu gigih tetiap malam..skang bile mood malas meluap2 takde makne dah nak tepek2 tuh..

Lupe pulak nak cite pasal tca adik ritu..nanti la tibe mood kerajinan..4hb 11 nih pon tca lagi kat hkl..appointment petang..babah pulak kena lapor diri kul8 4hb tuh..rezeki anak2 babah dapat keje driver jpj..syukur alhamdulillah..tuhla nanti ingat nak celebrate..

Rase2 nye macam dah tak tau nak cite ape..tido lg baik kot utk awet mude gitu..huhu..gudnite u ols...

I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310

FB PAGE-> https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe

CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms 0129755310

FB ACCOUNT-> https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie

BLOG-> http://syafiyahluv.blogspot.com

INSTAGRAM-> SYAFIYAHVITASHOPPE

EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com

No comments:

Post a Comment