0

Apekah PJJ yg dimaksudkan??

Adekah Pengajian Jarak Jauh??

Opsss dah tentu bukan...I alergik sikit dengan Pengajian Jarak Jauh nih..hahaha..bukan apa..masa zaman bujang senang ritu konon gedik2 nak sambung degree kat uitm..sempat la merasa jejak kaki kat uitm shah alam pastu sempat la merasa g kelas 1x..pastu hampeh teros tak g kelas..kalau tak dah nak hampir grad skang nih..takpe cite lame..

PJJ yg i maksudkan nih Perkahwinan Jarak Jauh..bukan i kahwin jauh2 ngan laki i tapi nye duk jauh2..i duk kat Kuala Lipis Pahang..laki i duk Putrajaya..kire jauh la kan tuh..weekend jela jumpe pon..

Sangat mencabar u ols..sesape yg pernah rasa atau sedang rasa je akan tau macam mane mencabar nye jadi single mom nih..everything kena uruskan sendiri..dari keje umah sampai la uruskan anak..luckily i duk ngan family so takdela terasa sangat tapi tetap tak sama..

Setiap hari berdoa mintak2 encek laki i dapat tukar ke Raub dekat la sikit..boleh dia ulang alik je g keje..

Nih la salah 1 push factor i nak jadi WAHM..

Post a Comment Blogger

 
Top