0
As salam
Selamat sejahtera

Tengok ibu excited nak raya kan dah siap fikir kaler tema u ols..tadi mase dalam kete saje tanye kat encek husband..dia cakap kaler merah...glurppp..tekedu ibu sebab selalunye laki ibu ikut je..selama ibu nikah ngan dia nih tak pernah kaler tema dia yg decide..takpe this year kite kasi can la..mentang2 kete baru kaler merah.

Ibu cam biase la beli ready made je sudah..kalau nak tempah macam dah tak sempat..maybe turun kl mase TCA kakak Raisha nanti boleh la terus cari.

Macam last year tema kaler brown tapi 3 beranak tak sama..baju ibu beli kat Kemaman..baju babah beli kat kl..baju kakak Raisha beli kat AEON Seri Manjung..sebab tuh tak same..huhu..

This year dah betambah jadi 4 beranak..excited ibu nak cari baju..tak saba rasenye..1 mase dulu faveret kaler ibu merah la..pastu tukar purple..pastu kadang2 turqoise..pastu ade mase oren..hihi..

Gambar sekadar hiasan semata2..takde kaitan dengan sesape..hihi

Post a Comment Blogger

 
Top