Wednesday, 2 April 2014

Cukur Jambul & Berendoi Rania

As salam
Salam sejahtera

Sementara anak2 tido lagi ibu nak mencoret2 kat entry yg dah lama terperam nih..majlis sebenar 22hb Mac ritu..

Semua adik beradik ibu ada balik kecuali maknjang yg kat Penang..kebetulan buat sekali kenduri untuk ayahnda nak menunaikan umrah pd 31hb 3 baru nih..senang kan sekali jalan n ngam2 dah habis pantang..hari yg ke 45..

Majlis simple je but meriah dengan kehadiran sedara mara, jiran tetangga, kawan2 ibu n babah..

Majlis Rania nih ibu just buat coklat je yg lain semua ibu order je..tak bekesempatan nak buat..dari doorgift sampai la ke buai berendoi tuh semua ibu order..buai tuh ibu sewa kat Raub..ok jugak la kan..

Kita layan gambar jela takde idea nak tulis..gambar makanan je lupa nak snap..siap ada chocolate fountain lagi..meriah u olssss....

Budak kakak nih memang payah bab2 beposing..hadoi..

Comel tak i?huhu

Tatak shayang bb

Memang payah benau..tengok tuh ikut suka dia je posing

Macam pegang adik je kan?haha

Kawan ibu merangkap anak bisnes ibu..aunty imah..tq aunty sudi datang..;)

Dari kiri: aunty imah, makngah, kakak tasha, ibu n baby..

Kumpulan marhaban kampung babah..tengok kakak raisha taknak posing

Baby ngan babah..

Babah tengah jejak tanah baby..

Belah mulut..baby minum air zam zam..

Baby makan kurma

Ibu, baby, mama

Sayanggggg anak ibu....muahhhhh

Cousin baby..k.syirah, k.asma', k.anah

Tatak baby yang tembun..hahaha

Bukan main kuat dihayun nya baby tuh..

Kakak Raisha with abang firas aka abang elat

Testing buai malam sebelum majlis..hihi

Buai berendoi Syafiyah Rania..

Doorgift untuk kumpulan marhaban..

Jejak tanah

Dulang jejak tanah n belah mulut

Sekian sudah gambar2 yg ada..banyak lagi tapi cukup lah kan..

Tq pada semua yg menjayakan majlis dari mula hingga selesai..terima kasih yg tak terhingga..

No comments:

Post a Comment