Saturday, 23 May 2015

Logo Syarikat dan Empayar SR Millionaire

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Nak design sendiri tak berapa nak reti maka terpaksa lah tempah kan. Haha. Ala zaman sekarang semua mudah asalkan ada duit. Logo syarikat dan logo empayar bisnes sekali ku tempah. Dulu dah pernah tempah watermark kat designer nih. Hasil kerja dia pun ok so kita repeat tempah lagi.

Logo untuk Double SR Enterprise dan SR Millionaire. Just bagi contoh je nak logo macam mana dan colour apa terus settle. Cepat sangat masa tuh transfer duit esoknya dah settle kebetulan memang nak guna logo tuh untuk tempah banner wellness fair nanti. Walaupun dalam masa yang cepat hasilnya kita puas hati. Dapat logo dan watermark sekali.

Logo syarikat

Logo empayar bisnes

Watermark bisnes

Watermark blog


Kalau berkenan boleh order dengan Azhafizah. Service terbaik dia bagi tau. Cepat dan design cantik.

Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Petua Nak Kurus
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

No comments:

Post a Comment