Friday, 21 August 2015

PONEY Mega Warehouse Sale 2015

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

PONEY MEGA WAREHOUSE SALE


Kelmarin terima sms berikut:-



Terus gigih forward kat husband. Husband kata buat time tak gaji.  Maksud tersirat disitu tak dapat la nak pergi. Terus la hampa. Cakap kat husband nanti pergi la tengok. Takpela takde rezeki kot. Dalam hati berangan dapat pergi warehouse sale. Memang tak pernah jejak kaki ke warehouse sale. Next time kot ada boleh la terjah.

Tiba-tiba semalam husband whatsapp. Nak pergi tak warehouse sale tuh. Of course la nak pergi. Teruja i tau tak. Haahaa. Hati berbunga riang. Mak kalau beli baju anak gigih la sikit. Baju sendiri dah lama tak beli pun takpe. Budak-budak cepat membesar. Kena kerap beli pakaian. Macam si adik banyak dah baju tidur yang singkat. Tinggi dah budak kecik tuh. Hihihi.




Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE



7 comments:

  1. xpernah prgi pun warehouse tu.mmg murah2 yer...by the way..salam perkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sama la Cie pun belum pernah pergi. kalau ikut sms tuh from rm5.

      Delete
  2. banyaknya warehouse bulan ni. Pureen pun buat sales jugak

    jemput baca
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/promosi-penghabisan-stok-pureen-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke tak tau pulak pureen pun ada. poney nih dapat sms sebab join member.

      Delete
  3. kan..bab baju anak ni, excited kemainnn... baju sendiri non hadoooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah taraf mak2 memang camtuh. asalkan baju anak berganti cukup la.

      Delete
  4. kan..bab baju anak ni, excited kemainnn... baju sendiri non hadoooo..

    ReplyDelete