0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Hari tuh Cie ada share yang Cie terima sms mega warehouse sales dari Poney tuh kan. Sabtu baru nih kami pergi. Sampai kat sana dalam pukul 3 petang. Boleh tahan ramai orang. Daku agak teruja almaklum la pertama kali jejak kaki kat warehouse.

Tak banyak pun merembat baju. Ambil mana yang nampak berkenan je. Rimas jugak ramai sangat orang. Ibu mengandung, ibu beranak kecik, ibu beranak 2 macam daku, ibu beranak berderet-deret semua ada. Semua taknak lepaskan peluang tawaran harga murah kan. Masing-masing teruja.

Husband bagi duit terus cergas beratur. Suruh husband tunggu dalam kereta. Mujur la ramai bayar guna kad so dapat la turn I cepat sikit sebab bayar cash. Settle bayar lega rasa. Dapat lah 2 pasang seorang. Tak banyak pilihan sangat. Maybe ada tapi tak sanggup nak bersesak dah. Lapar sebenarnya dah lewat petang belum lunch. Hihi. 


Poney Mega Warehouse Sales 2015



Kena bayar parking RM2 sekali masuk. Boleh je parking luar kawasan tapi kena jalan jauh sikit. Kami malas nak jalan jauh tengah panas.


Longgokan pakaian. Pilih je yang mana berkenan dihati.


Tuh dia berlonggok baju. Belah sini tak sesak sangat.


Tengah beratur nak bayar. Sikit je hasil rembatan.


Meriah mereka nih bershopping. Kami balik dulu ye. Nak cari makan dah lapar.


Tuh dia harga sebenar RM443 tapi just bayar RM139 je.





Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Post a Comment Blogger

 
Top