Wednesday, 6 January 2016

Jualan Murah Beg Upin Ipin

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Masa turun KL hari tu konon nak cari school bag kakak tapi tak ketemu. Baru teringat nak check online store upin dan ipin. Sekali tengok ada sales. Alhamdulillah memang rezeki kakak ni. Sempat grab harga sales. Murah sangat set beg tu RM30 je ada 3 item sekali.







Dapat lah kakak melaram beg upin dan upin pergi sekolah. Hihi. Nak sangat beg upin ipin so layankan. Bagi semangat sikit nak sekolah. Dapat pulak warna kegemaran dia purple colour. Happy tak terkata. Adik nak pegang pun tak boleh. Huhu.


Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: roziahmuhammadnor
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/sms)



Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

2 comments:

  1. ehhh oklah tu...sedang elok sangat, tengok pun kualiti macam cun tu...

    ReplyDelete