0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

19 November yang lalu genap usia Cie 32 tahun. Tua dah tau kita ni. Hahaha. Selamat hari lahir kepada diri sendiri. Terima kasih yang tidak terhingga kat arwah mak yang bertarung nyawa melahirkan Cie 32 tahun yang dulu. Sedih juga tak dapat nak kongsi kegembiraan dengan mak. Hanya doa dapat dikirimkan buat mak.


Tak celebrate pun birthday. Cuma husband bawak jalan-jalan ke Putrajaya je. Kira birthday trip la kan. Walaupun bukan trip mewah ke mana-mana tapi cukup dah menggembirakan hati dapat luangkan masa dengan husband dan anak-anak. Itu lebih bermakna kot.

Post a Comment Blogger

 
Top