Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino

 AIS KRIM NESCAFE GOLD | CAPPUCCINO

Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino



Ramai orang dah makan Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino kan? Semua ada pendapat masing-masing sebab selera berbeza kan. Ada orang kata rasanya boleh la. Ada pulak yang kata manis. Ada juga yang kata boleh la.

Bagi Cie rasanya sedap. Takdela manis sangat pun. Sesuai la dengan rasa cappuccino tu. Coffee coating tu pun lembut je. Ada rasa macam gula-gula kopiko jugak. Anak-anak Cie pun suka makan.

Harganya RM4.50 so sekali sekala boleh la kan. Hihihi.

Yang menarik packaging nya bukan plastik ye. Jenis kertas so boleh la kitar semula. Lebih selamat untuk alam sekitar.

Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino


Kalorinya agak tinggi jugak so kalau korang diet jangan la makan. Hihi. 219kcal untuk sebatang ais krim. Kalau time cheat day tu boleh la.

Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino


Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino


Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino


Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino

Selepas ni boleh repeat lagi beli Ais Krim Nescafe Gold Cappuccino ni. Walaupun harga kayangan. Hahaha.  Cuma tak boleh selalu la kan. Sekali sekala tu boleh la.

Post a Comment

0 Comments