Sign Up Personal Collection Membership - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Tuesday 28 May 2024

Sign Up Personal Collection Membership

Personal Collection Membership

25 Mei 2024 Cie officially Sign Up Personal Collection Membership. Cie dah lama tengok mengenai Personal Collection ni ada one of my facebook friend leader Personal Collection ni. Dia selalu share pasal Personal Collection.

Sign Up Personal Collection Membership

PC ni baru juga lagi bertapak kat Malaysia ni bermula Februari 2023 tapi ianya dah lama bertapak di pasaran sejak 20 tahun. Produk ni berasal dari Filipina. Produk-produk PC juga dihasilkan dari teknologi France dan Europe.

Pekej Sign Up Personal Collection Membership hanya RM38 sahaja dan Cie dapat sekali produk untuk bulan ni ada offer. Sign up bayar RM38 Cie dapat 2 produk.

Sign Up Personal Collection Membership

Keahlian pun seumur hidup. Bayar sekali je. Setiap pembelian akan dapat cashback tu yang best kan. Beli untuk kegunaan sendiri dapat cashback. Daripada kita beli barangan rumah kat pasaraya tak dapat apa better la beli produk PC ni dapat juga cashback.

Setiap pembelian produk dapat less 25% harga ahli tau. Berganda untung. Dapat less 25%, dapat cashback lagi. Berganda untung. Cie memang suka join membership yang menguntungkan. Berbaloi la kita beli dan dapat pulangan.

Semalam Cie terus klik order macam-macam Cie beli nak cuba. Ada deodorant, feminin wash, syampu, ubat gigi, wet tissue dan banyak lagi. Nak try dulu nanti kalau best Cie share.

4 comments: