Kedai Personal Collection Buka Hari Raya - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Tuesday 18 June 2024

Kedai Personal Collection Buka Hari Raya

Hari raya pun Kedai Personal Collection Cie buka. Cie bawak stok ke rumah kakak beraya. Kakak-kakak Cie beli terus surut box yang Cie bawak penuh stok.

Produk Personal Collection ni kan barang kegunaan harian memang sentiasa menjadi permintaan ramai. Cie sendiri guna dan kongsikan dengan orang lain juga.

Kedai Personal Collection Buka Hari Raya
Bawak penuh box

Antara barangan Personal Collection adalah Sabun mandi, Sabun cuci kain, sabun cuci pinggan, pelembut pakaian, Ubat gigi, Shampoo, Deodorant, intimate wash, Barangan mandian baby, Kopi kurus, Essential oils dan banyak lagi barangan keperluan harian rumah dengan harga yang semua mampu milik. 

Kedai Personal Collection Buka Hari Raya

Sign up membership RM38 je. Dapat beli dengan harga ahli. Kalau tak sign up kena beli harga retail la. Better sign up membership Personal Collection dapat free gift juga 2 hingga 3 barang ikut pakej mana yang kita pilih la.

Hari raya pun Cie berniaga ye buka Kedai Personal Collection di mana-mana je boleh bawak stok. Tu baru 2 orang kakak Cie yang ada. Surut dah stok Cie alhamdulillah.

Kakak Cie yang kat Perak pun order lotion dan ubat gigi selamat dah pagi tadi klik order kat web terus post ke kakak.

Kedai Personal Collection Buka Hari Raya


Kedai Personal Collection Buka Hari Raya dan setiap hari la Cie buka. Kalau ada yang nak try boleh hubungi Cie ye Dealer Personal Collection Kuala Lipis

8 comments: