Wednesday, 4 January 2012

lapor diri

3 januari 2012
arini kite lapor diri kat hospital lipis...sampai jeh hospital teros g pentadbiran...encek hubby kite hantar die cuti arini...mule la rase bedebar2 sebab suasane dah lain...
masok jeh pentadbiran tengok sunyi sepi jeh...kalo nak compare ngan hospital jengka memang sangat bebeza...kalo kat pentadbiran macam pasar...tapi ape nak buat...tak semua tempat bole jadi same kan....

kite kena isi form dulu pastu masok opis EO pulak borak2...sementare nak tunggu pengarah...pengarah hospital lipis ni pengarah kite mase kat jengka dulu...dr. sarifuddin...kije semula la ngan bos lame...hospital jengka mintak kite tangguh sebulan...pengganti takde...tuh yang buat kite risau...buatnye dorg hold kite sampai pengganti datang...same jugak macam tak tukar...mula la hati rase tak keruan...

mase jumpe pengarah die tanye ade pengganti tak..kite kate ade tapi lambat kot...pengarah kate takpe la tangguh sebulan dulu then baru masok kije kat lipis...so kite kene tangguh sampai 31 januari...1 febuari kite dah start kije kat lipis...tak sabar rasenye...so dalam mase sebulan jela kite ulang-alik ke jengka setiap minggu...pastu tak payah ulang-alik dah...syukur ya allah....temakbul jugak doa ku selame ini....

No comments:

Post a Comment