0
As salam
Selamat sejahtera

Ramai dah yg start kije arini kan tapi sy becuti lagi...hihi..tadi bawak my gegurl check up kat KD inject utk 5bulan..takot demam ibu amik la cuti..nasib baik tadi rilek je tak nangis pon kena inject...

Isnin baru nih mek Raisha jenjalan kay el u ols...huhuhu..sesaje jek ibu ajak babah turun kl..bawak gegurl ibu jenjalan abeskan angpau...

Sampai kl je terus g Alpha Angle Wangsa Maju...g cari makan tengahari dulu...ibu dah super duper lapar dah..belasah nasi goreng ayam...dah kenyang2 terus masok AEON nak cari baju ibu dulu tapi takde yg bekenan...cari punye cari jumpe la selai blaus bole bawak g kije..

Mase nak cari baju gegurl pulak...aduhai rambang mata ibu tengok baju gegurl cantek2...nasib baik gegurl ibu behave..tak nangis pon...sempat la ibu pilih2..dah settle rembat 5 6 helai cukup la kot..gegurl ibu dah mule buat perangai nak tido..taknak tido dalam stroller..betuah sungguh tepakse la pangku..nasib dah settle2 beli..mase nak g kat escalator tenampak lagi dan rembat lagi...hihi..

Keluar dari situ baru nak cari hotel area Ampang je..mule2 macam nak stay Flamingo...tapi tak jadi pulak..amik De Palma..oke jugak biliknye...rm155...ok la nak tido je pon...suke sangat gegurl ibu...

 Ok kan katilnye...eh2 ade model tecikkkk pulak...hihi


Area lobby...



Nih jela picture dalam bilik..yg lain tak snap...


Ibu ngan gegurl...nih mase nak turun g jumpe member2 babah...


Amboi seronoknye dia golek2...


Stok EBM Raisha..fridge ala2..nasib ade..tak brape elok tapi bole la storage...


Day 2 plan nak g AEON AU2 pulak...lepas check out g breakfast kat Mcd Ampang Point ngan BFF ibu...lepas breakfast terus gerak ke umah BFF ibu baru lepas besalin...dalam pantang...Lepak kejap2 je pastu baru g AEON...

G AEON AU2 ibu tak shopping baju adik dah...ibu beli bowl untuk adik nak makan nanti,botol susu,rice cooker,blender...semua utk adik...


Shopping sakan gegurl ibu...hamboiiiii...




Sibuk je nak parking jugak stroller dia..



Adik ngan ibu lagi...hihi...


Adik suke sangat dapat jenjalan...next time kite jalan lagi ek...lepas shopping2 kat AU2 tetos gerak ke Selayang pulak umah BFF babah...adik mandi2 dulu,ibu n babah makan2 lepas tuh baru gerak...mase on the way balik adik tido je penat sangat...sian adik...



Post a Comment Blogger

 
Top