Friday, 10 January 2014

Alfalfa Offer Januari 2014

As salam n selamat pagi..alhamdulillah pagi nih bumi Kuala Lipis dibasahi hujan sejak awal pagi tadi..nak g keje pagi tadi pon tepaksa redah gak hujan walaupon mata i ols nih walaupon dah bemata 4 pon kalau time hujan memang tak berapa nak nampak la..hihi
Actually i ols nih nak stori mori kat u ols tentang promo bulan nih..macam biasa la dik non shaklee nih memang murah hati suka bagi offer produk2 dorg..i ols suka sangat sebab jimat gilos..beli 6 percuma 1..gilos kalau ada yg kata mahal..tapi memang ada yg kata..yg kata tuh lebih suke berubat bila dah sakit..memang la sakit nih ketentuan ilahi tapi tak salah kalau kita mencegah..kan lebih elok kita cegah dari rawat..tapi terpulang pd diri masing2..nanti beli suplemen tak vouge pulak tak dapat beli tudung handbag kasut mahal2 kan...kuikuikui
Untuk bulan Januari nih produk yg offer ialah Alfalfa (tajuk entry dah bagitau..huhu)..kalau u ols belum tau alfalfa shaklee nih ada 2 size small n large..yg small contain 330tabs n large 700tabs..small biasanya tahan 1-2bulan..yg large pulak lebih kurang 2-3bulan bergantung pada pengambilan kita la..yg dicadangkan 10tabs sehari..ada yg terbuntang biji mata bila cakap 10tabs sehari..bukan telan sekaligus..amik la 3x sehari..
Banyak sangat kelebihan alfalfa nih..ada yg cakap herba semulajadi..ada jugak yg cakap jamu moden..ada yg cakap macam kacip fatimah..yg cakap2 nih semua dah pernah rasa sebab tuh dorg cakap kan..i ols ritu makan utk keputihan memang bekesan..dah temengandung ritu stop la makan..tak sabar nak deliver n start makan balik..rasa nak beli yg offer bulan nih buat stok sendiri..
I ols malas nak stori mori panjang lebar nih sebab i ols rasa ramai dah yg tau kot..kalau yg belum tau baru nak amik tau tuh meh click mlick kat --> ALFALFA ..kalau nak telek2 testimoni boleh click kat --> TESTIMONI ALFALFA ..
Kalau rerase nak try tuh meh contact i ols..
I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310
FB PAGE-> https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe
CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms only 0129755310
FB ACCOUNT-> https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie
BLOG-> http://syafiyahluv.blogspot.com
INSTAGRAM-> SYAFIYAHVITASHOPPE
EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com
Kalau nak cari pengedar berhampiran boleh cari kat sini --> PENGEDAR SHAKLEE
Sekian melaporkan... ;)

No comments:

Post a Comment