Breaking News

Wednesday, 16 September 2015

Reedem Point Drypers Baby Club

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Kali pertama reedem point drypers club dapat la pampers kakak dan adik. Syok jugak kan dari buang saja je plastik tuh kadang-kadang buat plastik sampah dapat la jugak hasil. Cie tebus Drypers Wee Wee Dry Mini size M untuk adik ada 14 keping, Drypers Wee Wee Dry Mini size XL untuk kakak ada 10 keping.



Isnin baru nih sampai la hasil tebus mata. Tebus 25 Ogos yang lepas. Emel tuh kata dalam tempoh 4 hingga 6 minggu tapi tak sampai 4 minggu pun dah dapat. Tak kisah kan yang penting dapat drypers free. 

Cie reedem pampers je. Yang lain tuh kebanyakkan toys dan ada juga towel, comforter dan macam-macam lagi bergantung kepada jumlah point bagi setiap item. Nanti boleh cuba reedem barangan lain pulak.

Point setakat hari nih ada 680 points je tak cukup nak reedem apa-apa. Paling minimum 850 points. Untuk mini drypers kakak dan adik 850 points untuk setiap satu item. So kena kumpul lagi banyak-banyak dan reedem. Peluang yang ada jangan sia-siakan tau. Hihi. Yang masih belum join tuh cepat-cepat la join ye.

Popular Posts

Blog Archive