Wednesday, 16 September 2015

Reedem Point Drypers Baby Club

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Kali pertama reedem point drypers club dapat la pampers kakak dan adik. Syok jugak kan dari buang saja je plastik tuh kadang-kadang buat plastik sampah dapat la jugak hasil. Cie tebus Drypers Wee Wee Dry Mini size M untuk adik ada 14 keping, Drypers Wee Wee Dry Mini size XL untuk kakak ada 10 keping.



Isnin baru nih sampai la hasil tebus mata. Tebus 25 Ogos yang lepas. Emel tuh kata dalam tempoh 4 hingga 6 minggu tapi tak sampai 4 minggu pun dah dapat. Tak kisah kan yang penting dapat drypers free. 

Cie reedem pampers je. Yang lain tuh kebanyakkan toys dan ada juga towel, comforter dan macam-macam lagi bergantung kepada jumlah point bagi setiap item. Nanti boleh cuba reedem barangan lain pulak.

Point setakat hari nih ada 680 points je tak cukup nak reedem apa-apa. Paling minimum 850 points. Untuk mini drypers kakak dan adik 850 points untuk setiap satu item. So kena kumpul lagi banyak-banyak dan reedem. Peluang yang ada jangan sia-siakan tau. Hihi. Yang masih belum join tuh cepat-cepat la join ye.

11 comments:

  1. mainan pnya point byk sgt.lmbt nk tggu nk dpt byk tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sebab tuh reedem pampers je berbaloi jugak dapat guna.

      Delete
  2. blogwalking follow sini sini dari Peserta Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #1

    theyanaonly

    ReplyDelete
  3. Alahai asyik lupa ke nak kumpul..thanks igtkan lepas ni boleh la kumpul ek

    ReplyDelete
  4. salam sis,

    saya pun tengah giat mengumpul point...nak redeem toys utk minda baby...sekarang dah ada 2000++ points.

    saya dari segmen Pencarian BLoglist Nurfuzie Dot Com #1

    ReplyDelete
    Replies
    1. points untuk toys banyak jugak kena kumpul.

      Delete
  5. BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1
    salam kenal!heee xde pape nk komen i x kawen ag hahaha

    ReplyDelete
  6. aritu masa nak tebus out of stock katanya huhuhu

    ReplyDelete