Friday, 22 January 2016

Oppo R7

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Biasa orang mengandung je mengidam. Biasa orang mengidam nak makanan. Tapi daku pelik sikit. Hahaha. Mengidam nak handphone. Entahla kenapa macam jatuh hati pulak tengok oppo R7 ni rasa macam best je function handphone ni. Tapi tuhla kan nafsu je lebih. Huhuhu.
















Boleh masuk dalam wishlist 2016 la nampaknya ni. Insyaallah ada rezeki tak ke mana kan. Bukan nak berlagak dengan handphone tapi sebagai peniaga online sebuah handphone yang mempunyai pelbagai fungsi tersangat lah penting. Terutama kamera yang menghasilkan gambar yang cantik untuk merakam gambar produk. Serta macam-macam lagi la function yang penting.

1 comment: