Saturday, 11 November 2017

Salah Tarikh Hari Lahir

Tengah buat kerja kat office semalam tiba-tiba dapat call dari Qaseh Surprise Delivery. Kat handphone memang install application true caller so akan keluar nama orang yang call kita. Duk pelik pulak kenapa QSD ni call. Siapa pulak nak surprise kan Cie. Birthday lambat lagi.

Tak lama lepas tu husband whatsapp tanya kat office ke. Macam pelik je tetiba tanya kan. Terus syak mesti husband nak surprise birthday ni. Mesti husband lupa tarikh lagi ni. Hahaha. Husband kata kat rumah ke? Elly nak call katanya. Elly tu orang yang husband tempah gate. Tak memasal pulak Elly tu nak call kan.

Terus screenshoot call in tu send kat husband. Hahaha kantoi. Tak lama lepas tu QSD pun terjah masuk office siap record video. Malu i tau. Selalu tengok orang kena surprise. Kali ni diri sendiri. Hihihi. Walaupun salah tarikh i tetap rasa touching. Rasa dihargai. Nak nangis pun ada. Haha.



Tak pernah dapat surprise camni seumur hidup. Hahaha. Thank you so much husband. Walaupun salah tarikh tetap ada effort nak surprise kan isteri. Setiap tahun camni la tak pernah ingat tarikh. Anniversary pun tak ingat. Hahaha


1 comment:

  1. Laa...salah tarikh...tp sambut gak la...hahaha..kelakar la uolls...

    ReplyDelete