Tuesday, 4 February 2020

Pengedar Shaklee Kedah | Ready Stock

PENGEDAR SHAKLEE KEDAH DIPERLUKAN SEGERA!

Pengedar Shaklee KedahASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Kami merupakan Pengedar Shaklee di Kedah dan seluruh negeri di Malaysia termasuk Sabah, Sarawak, Singapore dan Brunei. Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran secara PERCUMA di seluruh Johor serta beberapa kawasan di negeri lain juga.

Walaubagaimanapun kami juga menyediakan khidmat pos dan kos pengeposan HANYA RM10 ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Kami sentiasa menghubungkan anda dengan jaringan Pengedar Shaklee yang berhampiran dengan anda. Sila hubungi kami melalui whatsapp (klik saja link akan terus ke whatsapp kami) 012.975.5310 untuk kami hubungkan anda secara terus kepada pengedar kami yang berhampiran anda.

Kami juga sedang mencari mereka yang berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee di beberapa negeri di seluruh Malaysia. Jika anda berminat anda boleh hubungi kami melalui whatsapp (klik saja link akan terus ke whatsapp kami) 012.975.5310 atau anda boleh terus JOIN US (klik saja link akan terus masuk ke web pendaftaran ahli).Kami sedang mencari Pengedar Shaklee Kedah di daerah berikut:

Pengedar Shaklee Sungai Petani

Pengedar Shaklee Alor Setar

Pengedar Shaklee Kulim

Pengedar Shaklee Kubang Pasu

Pengedar Shaklee Baling

Pengedar Shaklee Pendang

Pengedar Shaklee Langkawi

Pengedar Shaklee Yan

Pengedar Shaklee Sik


Pengedar Shaklee Padang Terap

Pengedar Shaklee Pokok Sena

Pengedar Shaklee Bandar Baharu


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAH