Wednesday, 12 February 2020

Rania Turns 6

HAPPY BIRTHDAY SYAFIYAH RANIA



6 Februari 2014 Syafiyah Rania binti Syairul Faiz Acqmeal selamat dilahirkan di Hospital Kuala Lipis secara normal. Sekarang budak kecik ni dah masuk 6 tahun. Tapi peel masih macam baby terlajak manja. Budak takde adik macam ni la kan.

Birthday celebration takde buat besar-besaran pun. Ikut kehendak anak-anak je nak makan mana. Adik request kek dan kakak request nak makan kat Marry Brown. Dah macam birthday kakak dah pun beria request.

So malam tu dinner kat Marry Brown jela. Sebelum pergi dinner tu ikut ibu pergi rumah new member yang daftar Shaklee dengan pembelian 2 botol Vivix Shaklee terus dapat FREE MEMBERSHIP.

NI LA PEWARIS BISNES SHAKLEE IBU NANTI

NEW MEMBER DAPAT FREE MEMBERKIT, FREE PAPERBAG, FREE POSTAGE,BONUS PUN DAPAT
Settle urusan bisnes ibu singgah rumah family in law dulu lepas maghrib baru singgah Secret Recipe untuk beli kek dan singgah COD Shaklee dulu kat kawan ibu lepas tu baru pergi makan kat Marry Brown Kuala Lipis.

MAKANAN UNTUK BABAH

BELI SET KIDDY MEALS DAPAT WATAK-WATAK DALAM DORAEMON.KAKAK PILIH NOBITA 

ADIK PILIH SIZUKA.

IBU MAKAN BURGER JE

ADIK REQUEST NAK CHOCOLATE INDULGENCE

KAKAK PUN NAK KEK INDULGENCE. CELEBRATE SEKALI KAKAK MENGAJI AL-QURAN DAH

ANAK-ANAK DAN IBU

KAKAK DAN BABAH. BABAH PANDANG MANA TU BABAH? HAHAH
Kekenyangan dah memasing balik dari Marry Brown lepas dinner. Alhamdulillah Ya Allah kau pinjamkan aku anak-anak yang sentiasa menyenangkan.

Ibu doakan semoga kakak dan adik berjaya dunia akhirat, jadi anak yang solehah, jadi anak yang sentiasa membanggakan keluarga, jadi anak yang sentiasa dengar cakap ibu dan babah, semoga anak-anak ibu dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan usia.

0 blogger-facebook:

Post a comment