Testimoni Life Shake Matcha

 TESTIMONI LIFE SHAKE MATCHA

TESTIMONI LIFE SHAKE MATCHA

Walaupun Life Shake Matcha ni baru saja masuk ke Malaysia tapi dah ramai yang mencubanya dan merasai sendiri kesan yang baik selepas minum Life Shake Matcha.

Namun begitu Testimoni Life Shake Matcha ini mempunyai kesan berbeza bagi setiap individu. Apa yang Cie share ni adalah kesan daripada individu tersebut. Kesan untuk setiap orang mungkin berbeza.

Testimoni Life Shake Matcha


Testimoni Life Shake Matcha


Testimoni Life Shake Matcha


Testimoni Life Shake Matcha



Testimoni Life Shake Matcha


Testimoni Life Shake Matcha

Cie sendiri dah minum Life Shake Matcha ni dan rasanya sangat sedap serta mengenyangkan. Cie minum sewaktu breakfast. rasa kenyang tu sampai waktu tengahari. Waktu lunch pun makan sikit je, ada masa langsung tak makan.

Post a Comment

0 Comments