Abang Strawberry Cameron Highlands

 REVIEW MAKAN DI ABANG STRAWBERRY

Abang Strawberry Cameron Highlands

Kalau datang Cameron Highlands memang selalu makan kat Abang Strawberry ni. Lepas check in di Casa Dela Rosa kami rest kejap kat bilik solat lepas tu baru keluar makan.

Last datang Cameron Highlands tahun lepas rasanya datang makan sini jugak. Kali ni ada perubahan lagi untuk pesanan makanan. Scan QR code je terus klik order dan boleh bayar online je. Kalau nak bayar kat kaunter pun boleh juga.

Bagi Cie mudah la sistem pesanan makan macam ni. Tapi kalau tak pandai pun ada je staf mereka akan assist cara order guna QR code tu. So jangan risau ye. Kat atas meja pun ada je mereka sediakan step by step.

Abang Strawberry Cameron Highlands
step by step cara untuk pesan disediakan atas meja

Abang Strawberry Cameron Highlands
scan saja QR code tu memang untuk meja kita duduk tu

Abang Strawberry Cameron Highlands
ni order yang pertama. mula-mul Cie nak share je dengan anak-anak. Habis anak-anak makan so ibu kena order lain

Abang Strawberry Cameron Highlands
order la makanan lain pulak

Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands
packaging pun baru. kalau tak habis makan boleh terus bawak balik kan

Abang Strawberry Cameron Highlands
nasi goreng crunchy

Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands


Abang Strawberry Cameron Highlands

Berselera anak-anak makan. Takdela nak kongsi dah. Kena order satu sorang. Lepas kenyang makan pusing-pusing Cameron je. 



Post a Comment

0 Comments