Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi Dot Com 2024 - BLOG ROZIAH @ CIE

Saturday 30 December 2023

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi Dot Com 2024

 Bloglist Segment

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi Dot Com 2024
klik banner kalau nak join ye

Bulan ni ramai sangat blogger buat segmen pencarian bloglist ni. So kita join la juga bagi memeriahkan segmen rakan blogger sesambil menambah rakan blogger. Lama dah tak aktif sangat berblog ni.

Start bulan ni la mula nak aktif semula. So mana-mana segment yang ada kita join la macam dulu kala seronok join macam-macam segment.

Kalau korang nak join segment dari blog myideakini ni boleh la klik banner di atas ye. Syarat pun mudah je korang boleh baca kat sana apa syarat-syaratnya. Sama-sama kita memeriahkan dan menyokong rakan blogger.




4 comments:

  1. Assalamualaikum Sis Roziah.. Memandangkan sambutan tidak menggalakkan, tiada pemilihan dan blog Sis akan terus diserapkan dalam senarai bloglist MYiDEAKiNi. Terima kasih kerana sudi menyertai segmen MYiDEAKiNi.

    ReplyDelete