0
mentang2 rini ari lahir kite...asyik nak updet cik blog jeh kije kite kan....kite bukan ape kite xcited sebab arini bday kite...hehehe...kalo orang bace nih mesti smue menyampah bace...macam la kite sorang jeh ade tarikh lahir kan...tapi ade kite kesah???kite punye blog kite punye suke la kan...hehehhe...

pagi tadi kite bangon pagi tapi kite duk hadap cik lappy kite...kite duk balas2 orang wish tuk kite...kite nih memang jenis hargai orang....kite rase teharu bile kawan2 facebook kite wish tuk kite...kalo bole sume wish tuk kite mesti balas...

kite dah agak dah kebanyakkan member2 kite wish muge cepat2 dapat baby...kite suke...mudah2an temakbul jugak doa2 tuh smue...kite dah amin kan....

bebalik semule kepada aktiviti kite arini....kite tade plan pape pon...pagi tadi hubby bangon kite ajak g jerantut tengok kereta forte tuh tapi hubby kite tak bagi respon...maknenye taknak g la tuh...tapela kite ajak g lipis plak nak cari barang2 tuk wat nasi beriani...malam nih kite dah plan ngan kakak kite nawat nasi beriani...kakak kite beli kek bole celebret bday anak die sekali...kite nih tak penah wat nasi beriani...kite baru nak try...tak tau lah menjadi ke tak...

dah setel beli2 barang smue kite balik umah ayah...basoh baju, masak lunch....kite masak simple jeh rini...goreng ikan berempah pastu kite wat cendawan sup...cukop la bukan ade orang nak makan pon...hubby g kenduri member die kawen...kite malas nak g sebab kite tak kenal pon member hubby...pas dah setel cidai kain sume ape lg kije kite nak buat....kite on tv then kite ngadap cik lappy kite...tadi dah kene sound asyik ngan henpon jeh dari semalam...hubby kat sebelah buat tak heran jeh....hehehe...mule la bagi alasan sebab rini dapat pree...hubby kate kalo bebaya pon camtuh jugak tak habes2 mengadap...huhu...nawat cemane sayang b nih memang suke akan gajet2 nih....tak kire d mane2 pon memang sentiase besame henpon....heehhee...

Post a Comment Blogger

 
Top