0
alhamdulillah arini 2/12/11 genap 3 bulan telah menjadi puan isteri kepade encek suami...pepagi tadi dah wish untuk hubby...macam last month telupe nak wish..dah telewat...encek hubby pon lupe jugak...biase la lelaki nih bende2 camtuh dorang bukan amik pot pon....kite yang pompuan nih jela xcited kalo bab2 camtuh kan....

actually semalam lagi dah ingat pastu teros sms encek hubby request nak makan chicken chop...encek hubby kate malam nih nanti...heheee...kene kami jugak ingatkan encek hubby...skang nih kalo rase nak makan pape tros makan sebab takot jatoh longkang lagi...ekekeee....kes nak makan kfc tapi tak pegi tuhla....tapi bukan la nak pecaye sangat pon...cume kate orang2 tue kempunan....

teringat lagi mase 2/9/11 waktu lepas asar kami sah menjadi puan isteri kepade encek suami....

.
.
.
.
.
nih mase hubby kami d nikahkan oleh ayahnda...muke ketat...takot la tuh...wuahahaha

Post a Comment Blogger

 
Top