0
Hamik nak dah bezaman baru nak updet..actually majlis nih dah lame ibu buat..mase raye haji ritu..ingatkan ibu dah updet rupenye belom lagi..urat banyak dah putus nih kot..huhu..

Oke la ibu nak stori mori kesah majlis tuhla..date ibu dah lupe..yang pasti aidiladha yg ke2 kalau tak silap ibu la..majlis nih simple je buat kat umah tok n pah kat bapong..aqiqah kat umah tok kat kechor tui..so 2 majlis la utk 1ari...jimat mase..

Tetamu pon tak jempot ramai..sedare mare,kawan2 ibu n kawan2 babah...majlis start kul10 camtuhla..mule dengan marhaban pastu baru cukur jambul..mase nih adik tido je..lena sungguh..orang angkat2 pon adik selamber je tido...

Ibu happy sangat sebab ibu deco sendiri buai berendoi tuh..sebelum tuh gigih la ibu meng'goggle rupe buai berendoi nih..mule2 ibu nak sewa je malas nak buat2 lepas tuh tetibe rase nak buat sendiri..mule la ibu memerah otak nak deco..akhirnye bejaye jugak ibu buat..ternyate kretif lagi ibu raisha nih..huhu..

Survenior pulak ibu bagi mug yang ibu beli kat kedai 2 ringgit cume tempek sticker je..pastu ibu tempah coklat oreo kat cousin ibu..bakul pulak pah sponsor..bunge telur pakai yang ibu kawen dulu..punye la cermat ibu simpan lagi..cantik jugak lagi..

Makanan pulak adik beradik ibu yg masak..macam2 menu ade..nasi lemak,pulut sardin,bihun goreng,kueh2..sedap jugak adik beradik ibu masak..bole bukak kedai makan...ngeeeee...

Nih jela kot ibu nak stori..jom tengok gambar jela...



Cantek tak buai berendoi adik?ibu buat sendiri tau..bunge je makngah adik yg gubah mase ibu tunang ngan babah dulu...



Souvenier


Raisha with ibu..kan ibu dah cakap adik tido je...


Adik ngan babah...


Ibu♥adik..babah♥adik


Nih begambar ramai2..aunty n cousin adik...


Kawan ibu..aunty zura...


Wife kawan babah..


Tetamu tengah makan...


Babah cukur jambul adik..ibu ade gak cukur tapi gambar cousin adik amik jd tak elok..


 Nih pulak jejak tanah...


Kumpulan marhaban kampung...


Tuh jela stori mori picture micture sepanjang majlis...ibu nak ucap terima kasih pada semua yang menjayakan majlis adik..simple tapi meriah....

Post a Comment Blogger

 
Top