0
as salam
Selamat malam

Kejap je weekend..esok dah nak kije..malasnye la...
Skang tengah gigih mengepam susu untuk anak dara..anak dara n babah dah belayar ke lautan samudera dah pon...ibu macam biase la orang paling lambat tido...dah settle segala2nya baru tido...siapkan malam nih esok takdela tekejar sangat....

Dah 2 malam anak ibu tido awal..malam tadi kat umah IL kul 8.30 dah tido...pagi tadi kul 8 baru bangun...senang la sikit bile dia dah berubah angin tido awal...

Petang tadi plan nak bawak adik g taman tapi ujan pulak...adik nih tak bole janji nak bawak jalan nanti confirm tak tido sangat selagi tak bawak...bawak g makan kat Pak Boh jela...hihi...






Ok la tuh je nak cite...dah siap mengepam...nak buat salad buah2an yogurt pulak esok nak bawak g kije....

Post a Comment Blogger

 
Top