Saturday, 16 March 2013

Lunch Omputeh

As salam
Selamat sejahtera

Kelas kau jah hari ni lunch ala2 omputeh gitu...chicken chop...sesaje jeh ubah2 selera pulak..asyik makan nasi je kan...tapi kenyang kah?kenyang time tuh je pastu lapa balik..kekdahnye nampak stall jual abc dah request kat encek hubby suruh beli pepetang sikit kang...hihi...

Sebelum balik umah IL g lipis jap makan...masak memang malas..rajin makan kat kedai je..senang,cepat,sedap so so jela...

Mase makan kat cafe tuh tadi ade tengok gelagat budak pompuan..sekolah lagi bebudak tuh..balik dari sekolah la agaknye hari ni ade sekolah ganti...bukan ape macam sedikit meluat tengok gelagat budak tuh..naseb baik muke tak cantik..duduk tak sopan...tekangkang2..letak kaki atas kerusi..tapi bagi dia maybe tak hipokrit depan2 dia tunjuk kelakuan kurang sopan tuh..tapi ahkak yang tengok nih..jelik dik non...

Mase encekhubby tengah makan i pon duk perati je kat budak tuh..kalau Raisha buat camtuh ibu piyat tinge tau..jangan la adik buat perangai camtu nanti malu ibu...

Budak tuh makan pastu dia tolak pinggan kat member dia dengan keadaan yg kurang adab...camne ek nak cakap...kalau tolak biase takpe nih macam melempar..tapi maybe member dia dah lali kot...pastyu dia kunyah2 ayam ada tulang dia gigit2 pastu sembur dalam pinggan..

Masa dia jawab kol tadi dia g keluar dia tolak pintu pastu hempas..ambik air kat dalam fridge pon same dia hempas jugak pintu fridge..masa nak bayar pulak dia lempar tin..

Pendek kate getik la tengok nye...ish mintak jauh la perangai anakku camtu...
Sekian...nak marmet pulak...daaaaaa

No comments:

Post a Comment