0

As salam
Selamat sejahtera

Dah lewat ibu update anak ibu 7 bulan..sepatutnya 12 april ritu..arini dah 21 april..sori la sayang..ibu bz sangat...dengan bisnes Shaklee lagi..kije lagi..

Bulan nih takde TCA klinik..so ibu tak tau berat anak ibu berapa..tak kesah la janji sihat...

Perkembangan anak ibu semakin hari semakin lasak..dah taknak sangat duk dalam walker..kalau atas tilam abis 1 tilam adik pusing..merangkak belom lepas lagi..kalau dah start merangkak nanti lagi lasak kot...

Makanan adik cam biasa la puri carrot, brocoli..bubur nasi ibu letak badam kisar pulak skang...

Ritu masa adik 6bulan lebih adik kena chicken pox...sian anak ibu...bawak g casualty doctor just check temperature tak demam cuma ada la merah2 dah keluar...naseb baik tak meragam..ibu tak amik cuti pon..

Minggu nih babah bz bekempen tak lame lagi PRU13..jarang ada kat umah...ibu pon hangin jela..dengan adik buat perangai tak nak duk bawah kadang2..stress ibu..mana nak basuh baju,sidai,lipat...masak puri adik lagi..banyak kije sume ibu buat..naseb la ada suplemen dengan izin allah penat tuh bekurangan..camne la agaknye ibu tunggal tuh uruskan anak sorang2..kes macam tuh urusan dorang allah pemudahkan...mohon dipemudahkan jugak urusan ku...amin...

Skang nih adik dah tido...sempat la tadi ibu settle 8bekas solid food adik...basuh baju, sidai baju...babah pon belum balik lagi...mata ibu dah kelip2 nih...jom tido la...sebelum tido dah minum semug ESP+cinch chocolate...suplemen pon dah telan...baru la bole beradu..jap lagi adik bangun nak nyusu pulak...esok isnin malas betul la...

Post a Comment Blogger

 
Top