0

As salam
Selamat sejahtera

Tengok tajuk entry sedang gumbira kan..tapi kan hati sedang rase nak marah..yelah dah plan siap2 utk encek hubby last2 I yg tekejut encek hubby bz tak dapat cuti..geram kan..

Yg paling geram sangat2 bila dah booking hotel colmar tropicale bukit tinggi..plan nye 31hb mei besamaan esok hari check in kat sane n 1hb jun check out terus g kl untuk shopping baju raya dorang..

Nak cancel tapi tak bole refund..rm284.20..rugi sangat2..ritu ade post kat facebook..ade member pm pastu dia macam minat tapinya esok hubby dia kije pulak...hadoi stress mak..

Arini je dah bekali2 call agoda..kalau tuka date pon charge one night stay..mood nak marah je arini..

Dah alang2 cuti esok tros ajak my sister g perak umah my sister lg sorang..bengang nye pasal..dah cakap kat encek hubby kena baya balik rm290..

Kita nih beria la nak bagi hadiah kat dia sempena bday 2hb jun..dah tuh tak tau nak bagi ape..bagi kasih sayang cukup la kan..

Perak pon perak la janji dekat umah my sis ada aeon..bole cari baju raya my gegurl...ibu dah ade 4pasang..sangat over..hahaha..

Takpelah I dah redha..apa yg kite rancang tak semestinye kita dapat..sesungguhnya perancangan tuhan tuh lagi terbaik untuk kita kan..

Post a Comment Blogger

 
Top