2

Nak share la experien consume set shaklee..bes sgt2..

First set yg sy amik set pantang tp syg nye mse tuh dah 2mggu pantang kot br jumpe set nih..sebelom tuh bepntang dgn set s*******..takde perubahan ape pon..tak cukup rest sb nye mse tuh Raisha suke sangat bejage mlm..siang nye dia tido lena yg amat..kite pulak tak bole nak tido siang..sb dah biase malam je wktu tido..memang rse penat la bdan tak ckup tido..

Lpas dah try set pntang dlm seminggu cmtuh tros trase mcm bes je badan walo tak ckup tido tp tetap rse crgas..sejak dr tuh tros amalkan makan shaklee..kire 1st suplemen yg bes la stakat nih..sebelom nih pernah mkn macam2 brand tp sume nye tak best..

Sedar tak sedar dah dekat setaun kot consume Shaklee..sejak tuh mmg takde amik sebarang jenis ubat dah..sejak tuh jugak br sedar yg pengambilan suplemen berasaskan bahan semulajadi nih sgt penting..lgpon pengambilan ubat akn memudaratkan kite akhirnye..

Masalah sakit di pergelangan tangan jugak dah pulih..sakit lutut pon dah ok..dulu selalu gatal2 hidung skang dah takde..banyak la perubahan lepas mengamalkan Shaklee nih..

Sejak kenal Shaklee nih jugak la sy dah mula jaga kesihatan..mula terfikir yg kesihatan nih amat penting untuk kita jaga tambahan pulak ada history diabetes n hypertension my late mom..penyakit tuh memang penyakit keturunan..kalau kita tak jaga dari sekarang kebarangkalian utk kite mengidap penyakit tuh pon jugak tinggi..

Sekarang nih preggy anak yg ke2 memang 100% consume shaklee je..takde langsung amik vitamin yg klinik bagi..shaklee nih pon dah lengkap dari segi nutrien..masa preggy 1st dulu sy ada problem hb low..setiap 2 minggu kena g kkia..macam2 makan nak bg normal..amik masa jugak la..last sekali consume iberet folic br la back to normal..baru2 nih cek risau jugak takut low lagi..alhamdulillah penangan shaklee hb sy dah normal..syukur sangat..

Sebab tuh sy pilih utk besama Shaklee je..hihi..sesape yg nak rasai sendiri kehebatan shaklee nih boleh contact me ok..

LIKE PAGE-> https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe

CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms 0129755310

FACEBOOK ACCOUNT-> https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie

FOLLOW-> http://syafiyahluv.blogspot.com

EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com

I♥Shaklee
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310

Post a Comment Blogger

 
Top